Reompliment de la piscina infantil i prohibició del reg de la gespa

02/06/2023

La Generalitat de Catalunya ha fet públiques noves mesures extraordinàries i urgents per afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya

Inclou la modificació d'alguns apartats del Pla de Sequera referents a l'ompliment de piscines amb l'objectiu de què les piscines per a ús comunitari puguin esdevenir refugis climàtics davant de possibles onades de calor extremes durant els mesos d'estiu.

Així, es permet el reompliment parcial o total de piscines d’ús públic si són de nova construcció o han sofert obres de rehabilitació o modificació. Això inclou piscines municipals o altres d’accés públic com les dels establiments turístics, centres lúdics o similars, col·legis majors o similars, i també les piscines d’ús privat de les comunitats de propietaris, així com les dels centres esportius, com és el cas del nostre Club.

És per això que avui dijous s’ha reomplert la piscina infantil i que tant la piscina d’adults com la infantil es podran mantenir obertes durant l’estiu.

Pel que fa al reg, es prohibeix el reg de gespa en tots els casos, excepte en superfícies destinades a la pràctica de l’esport federat, la qual cosa implica que, des d’ara, no es podrà regar la gespa de la piscina del Club.

 

Podeu trobar tota la informació sobre aquestes noves mesures a: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=960831

Aprofitem per recordar a tots els socis la importància de fer un ús responsable d’un bé tan preuat com és l’aigua.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.