Rafa Nadal protagonitza la fotografia del torneig davant de la casa club del RCTB-1899 en el 125è aniversari de la institució

15/04/2024

La històrica Casa Club del Reial Club Tennis Barcelona-1899 va ser el lloc escollit per emmarcar la fotografia amb la qual el Barcelona Open Banc Sabadell va dur a terme el dilluns 15 la seva presentació pública. En el 125è aniversari del Club, el protagonista no podia ser altre que Rafael Nadal, 12 vegades guanyador del torneig i responsable de donar nom a la pista central, una llegenda viva que aquest dimarts tornarà a jugar-hi per lluitar per un nou entorxat.

Els aficionats més matiners que feien cua per accedir a les instal·lacions del torneig a primera hora no esperaven la presència de Nadal, que es va presentar amb pantalons curts i samarreta esportiva, preparat per a entrenar-se en un matí ennuvolat. En arribar va ser rebut per Jordi Cambra, president de l’RCTB-1899, qui el va acompanyar a la fotografia que es va fer al costat de sis joves aplegapilotes del torneig elegits per sorteig per a retratar-se amb el seu ídol i la copa que tantes vegades ha guanyat. Es tracta de Gabriela Álvarez, Maria Marín, Izan Hernández, Josep Peruga, Guillermo Cuevas i Lucas Agell.

Dotzenes de mitjans han acudit a immortalitzar el moment, després del qual Rafa ha entrat a la Casa Club, com tantes vegades ha fet al llarg de la seva vida, per a dirigir-se als vestidors i preparar l'entrenament de cara al duel que l'espera dimarts a les 16 hores davant de l'italià Flavio Cobolli.