Noves equipacions de l'RCTB-1899

28/09/2021

Aquesta línia nova ha estat dissenyada per Austral, patrocinador del club

Ens complau informar-vos que ben aviat disposarem de les noves equipacions per a socis/es i jugadors/es de les escoles de tennis i pàdel de l’RCT Barcelona-1899.
 
Austral, patrocinador del Club, ha estat l’encarregat de dissenyar aquesta nova línia, més moderna, que incorpora les últimes tecnologies del sector i que inclou samarretes per home/dona i nen/nena, polos, pantalons curts i de xandall, faldilles i dessuadores. Totes les peces de roba incorporen el sistema On-Active ECO certificat amb el “made in green”, una triple certificació única a Europa que certifica el seu procés productiu en tres àmbits: salut, medi ambient i drets humans.

Com es compra la roba?
La roba estarà disponible pels socies/es a la web del club a partir del mes d'octubre. La comanda i el pagament es podran fer online. Igualment, les peces de roba estaran exposades al Saló del Club els dies 28, 29 i 30 de setembre de 17.00h a 21.00h.

 

Equipació dels alumnes de l'Escola de Tennis i Pàdel


Recordem que els alumnes de l'Escola de Tennis i Pàdel han de tenir l'equipació oficial de l'RCTB-1899 per vestir-la en competicions oficials i entrenaments (el pagament està inclòs dins de la quota de l'escola). 

Com hem de fer la comanda?
Els pròxims dies 28, 29 i 30 de setembre, de 17.00h a 21.00h, tots els alumnes podran emprovar-se els nous models al Saló del Club (veuran les talles de cada peça) i es tramitarà la comanda allà mateix.

Quan rebré la comanda?
Aquesta s’enviarà a casa o bé es podrà recollir al Club els dies 20 i 21 d’octubre. Per a qualsevol consulta sobre l'enviament es pot contactar directament amb Austral enviant un email a: gcc@austral.es