L’RCTB-1899 celebra el seu 125è aniversari amb un sopar de gala al MNAC

05/07/2024

La vetllada va comptar amb la participació d’Arantxa Sánchez Vicario, Rafa Nadal i amb la presència de nombrosos tennistes històrics

ACCEDEIX A LA GALERIA DE FOTOS (per accedir-hi s'ha d'estar logat a la zona socis amb l'usuari i contrasenya)

*Les fotos es poden recollir físicament a l'oficina d'Atenció al Soci.

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 va organitzar aquest dimecres un sopar de gala al Museu Nacional d’Art de Catalunya per celebrar el seu 125 aniversari. La festa va ser una de les grans vetllades de l’any a la ciutat comtal, amb més de 700 assistents i amb protagonisme pel tennis i la història del club. Els conductors de la gala, produïda per Pepitos Brothers, van ser Helena García Melero i José Corbacho, que van aparèixer en un DeLorean per fer un viatge en el temps i recordar l’essència d’una de les entitats més emblemàtiques de Barcelona amb moltes sorpreses audiovisuals.

Rafa Nadal, el jugador més destacat de la història de l’RCTB-1899 no va poder assistir en persona al sopar, però va voler participar en una connexió des de Manacor, on a través d’una pantalla gegant va enviar un missatge de felicitació i agraïment al club per ser un pilar molt important en la seva trajectòria esportiva. “Que la pista central del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 porti el meu nom és un honor molt gran i una cosa que m’acompanyarà tota la vida. Espero celebrar molts més aniversaris amb el club”, va destacar el tennista mallorquí, dotze vegades guanyador del Barcelona Open Banc Sabadell, que es troba entrenant per afrontar els Jocs Olímpics de París 2024.

Una altre número u del tennis mundial i figura del club, Arantxa Sánchez Vicario, tampoc es va voler perdre la celebració i va assistir al sopar per homenatjar els socis que complien 50 anys d’antiguitat i a l’únic que arribava a 75. Tampoc es van voler perdre el sopar de gala altres tennistes que han marcat la història d’aquest esport i del club com Carlos Costa, Albert Costa, Sergi Bruguera, David Ferrer, Alberto Berasategui, Tommy Robredo, Balazs Taroczy, Lis Arilla o Juan Albert Viloca.

El sopar el va preparar Nandu Jubany, reconegut xef amb estrella Michelín, amb tot el seu equip de càtering i les postres finals de celebració va ser obra de Lluc Crusellas, que el 202 va rebre la distinció de millor mestre xocolater del món. L’RCTB-1899 porta celebrant el seu 125 aniversari des del mes de gener amb un calendari anual ple d’activitats, com la Gala Inaugural que es va celebrar al febrer al Gran Teatre del Liceu i que va ser tot un èxit. El club compta amb el suport de nombroses empreses per celebrar el seu 125 aniversari: Caixabank, Estrella Damm, Occident, Mango, La Vanguardia, Coca-Cola, Austral, Nussli, BTravel, Mundo Deportivo, Gramona, Torres, Dunlop i Lindt.