La Fundació Tennis Barcelona rep menció especial a la gala del 35è aniversari de Fundació Aura

05/07/2024

"Un Godó inclusiu, un Godó que suma"

La Fundació Aura ha celebrat aquesta setmana el seu 35è aniversari amb una gala molt especial i emotiva que va reunir més de 1000 persones al Teatre Coliseum de Barcelona. La gala commemorativa va reconèixer totes les persones i entitats que han col·laborat amb Aura al llarg dels anys, entre ells, la Fundació de Tennis Barcelona i el Torneig Godó.

Un dels moments més destacats de la nit va ser la menció especial que Maria Cabré, directora de la Fundació Aura, va fer a la Fundació Tennis Barcelona. Cabré va reconèixer el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó com l'esdeveniment que més visibilitat els ha ofert durant l'any, gràcies a la iniciativa pionera d'incorporar aplegapilotes amb discapacitat intel·lectual en aquesta edició del torneig.

Aquesta col·laboració entre la Fundació Tennis Barcelona i la Fundació Aura ha estat una fita al món del tennis, promovent la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Sota l'eslògan "Un Godó inclusiu, un Godó que suma", en Dídac i l’Alexandra es van unir a l'equip d’aplegapilotes, exercint el rol de responsables del para-sol pels jugadors durant els canvis de camp.

Marc Visiedo, director de l'àrea d'Escola Club de l'RCTB-1899, en el seu emotiu discurs durant la recollida del guardó, va compartir com va néixer aquesta idea i com es va materialitzar al torneig. Va ressaltar moments claus, com l’emoció de visualitzar en Dídac i l’Alexandra corrent a la pista central davant de 7000 espectadors i la profunda experiència viscuda per tots els participants.

“L'experiència que tindrien Dídac i Alexandra va ser única; autèntica pell de gallina,” va afirmar Visiedo. També va destacar que, després de conviure nou dies amb ells, l'aprenentatge i l'agraïment rebut dels nois i noies  del Club i dels seus responsables van ser immensos, subratllant que "els que més guanyem al final érem nosaltres."

En Dídac i l’Alexandra van ser presents a l’escenari durant el reconeixement.

Una gran nit, i una fita més aconseguida cap a un torneig més inclusiu i solidari.