La Fundació Tennis Barcelona acosta els seus valors al Centre Penitenciari Quatre Camins

24/11/2022

Aquest mes de novembre, un equip d’entrenadors i professionals del club es van desplaçar fins al Centre Penitenciari per tal d’organitzar un clínic de tennis i pàdel pels interns del centre

Durant tot un matí, l’equip va convertir la pista poliesportiva del Centre en tres pistes de tennis i pàdel, aconseguint que a prop de 30 interns poguessin aprendre i gaudir de l’activitat física i dels beneficis de l’esport com a eina d’integració social.

Complint amb l’objectiu de fer arribar els esports de raqueta als col·lectius socials més desfavorits, i amb el punt de partida que l’esport és una de les eines més efectives per transmetre valors integradors, la Fundació Tennis Barcelona va recollir la proposta d’alguns professionals del RCTB-1899 d’organitzar aquesta activitat.

Com és sabut, la Fundació dedica la seva atenció principalment al programa Tennis amb Valors, destinat a infants i joves en risc d’exclusió social de Barcelona i l’àrea metropolitana, però ha volgut dur a terme aquesta iniciativa coordinadament amb l’equip professional del Club, que altruistament, ha volgut fer realitat aquesta activitat amb un gran compromís. Durant la jornada es van posar en pràctica valors com el treball en equip, l’esforç, la constància i el respecte. Una iniciativa amb una gran acollida, que va servir d’estímul pels interns i que ajuda als treballadors socials del centre a tenir noves eines per fer més efectiva la seva feina.

Gràcies a aquesta iniciativa, els interns del Centre Penitenciari d’homes de Quatre Camins van poder compartir una matinal diferent, amb el tennis i pàdel com a protagonistes, i a la finalització, es va fer lliurament de les raquetes solidàries que la Fundació Tennis Barcelona els havia preparat, i que quedaran al magatzem esportiu del Centre Penitenciari per a futures activitats.