Xerrada, entrenament i partit de waterpolo amb Anni Espar

30/09/2021

El proper dimecres 20 d’octubre, a partir de les 19 hores, gaudirem de la visita al nostre Club d’Anni Espar.

La jugadora de waterpolo, campiona del món, d’Europa i subcampiona Olímpica (entre altres molts títols i reconeixements) oferirà una xerrada al Saló del Club oberta a tots els nostres socis i sòcies que per un dia podran fer de periodistes i preguntar-li qualsevol cosa a la nostra convidada. En acabar la xerrada, aquells socis/es que ho vulguin podran remullar-se amb la nostra protagonista a la piscina del Wellness Center, on gaudiran d’un entrenament i d’un partidet amb l’Anni Espar.

La waterpolista alçarà el teló dels “Talks to...”, una iniciativa que ha impulsat l’àrea de natació del Club encapçalada per la Iris Pérez i que periòdicament comptarà amb la presència de rellevants convidats relacionats amb la natació o l’aigua.

Per tal de fer una previsió logística i controlar l’aforament, és necessari que tots aquells socis i sòcies que vulguin participar en aquesta activitat i conèixer a l’Anni Espar, hauran de confirmar la seva assistència a escoladenatacio@rctb1899.es o contactant amb l’Iris Pérez al telèfon 644 433 738.