Quarts de final d'alt voltatge

22/04/2021

La jornada de demà, divendres, es perfila d'alt voltatge. Uns quarts de final que s'iniciaran a les 12.30 hores (les portes s'obriran una hora abans, a les 11.30) per celebrar Sant Jordi.

Obrirà la Pista Rafa Nadal el primer dels dos duels entre els més joves valors del circuit actual: Andrey Rublev (23 anys) versus Jannik Sinner (19), la segona vegada que es veuran les cares amb victòria del rus en el seu únic enfrontament previ.

Els seguiran el canadenc Felix Auger-Aliassime i el segon favorit del torneig, Stefanos Tsitsipas, de 20 i 22 anys, respectivament. Balanç favorable al grec, que s'ha imposat en els seus tres últims partits encara que va ser Felix qui va guanyar les dues primeres vegades que es van enfrontar.

No abans de les 16.00 hores, serà, de nou, torn per a Rafa Nadal. El seu rival serà el britànic Cameron Norrie, número 58 del rànquing ATP, a qui ja va superar aquest 2021 en la tercera ronda del Open d'Austràlia, l'únic precedent entre tots dos.

I tornarà a tancar la jornada Pablo Carreño, en un duel que es perfila molt disputat, amb l'argentí Diego Schwartzman. Empat entre tots dos (1-1) encara que serà la primera vegada que mesurin les seves forces en terra batuda.

Ordre de joc

https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/wp-content/uploads/2021/04/OP20210423001.pdf