Obres de millora al vestidor masculí

05/07/2021

El vestidor masculí estarà fora de servei del 26 de juliol al 19 de setembre

Volem informar a tots els socis de les diferents fases de les obres de modernització i millora del vestidor masculí de l'RCT Barcelona-1899 que es duran a terme aquest estiu.
 
El projecte neix de la unió de Line Barcelona, empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la construcció, i Fusteria Puigdellivol, que compta amb treballs de renovació tan destacats com el Recinte Modernista de Sant Pau, la sagristía de la Sagrada Família, la Casa Vicens de Gaudí o l'Hospital de Barcelona. A més a més, compten amb el suport d'Iñaki Baquero, arquitecte fundador del despatx BOPBAA.
 
Una de les premisses del projecte de renovació dels vestidors que en el seu dia van dissenyar Federico Correa i Alfonso Milà ha estat conservar l'esperit sobri i elegant que es respira en tot moment a les estances del Club a través de la seva arquitectura, el seu disseny interior i el mobiliari.
 
Per això, aquesta actualització, cridada a solucionar certes deficiències que l'ús i el pas del temps ha provocat en alguns elements, es concreta en el manteniment de la funcionalitat de l'espai dels vestidors, renovant les taquilles i bancs, substituint acabats de parets i sòls i renovant el sistema d'il·luminació (substitució pel sistema LED) per dotar-lo de qualitat, funcionalitat i optimitzant el seu rendiment. Seguim avançant perquè el nostre Club sigui més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

A partir de l'1 de juliol i fins el 21 de juliol preguem que els socis retirin totes les seves pertinences de les taquilles. Es recomana fer-ho perquè, del 21 al 25 de juliol, el personal de control de pistes obrirà les taquilles que no hagin estat buidades. Totes les pertinences es dipositaran en bosses i es guardaran al magatzem del Club, que no es fa responsable d'aquestes pertinences.
 
El 19 de juliol s'iniciaran les obres. Es desmuntaran elements del vestidor (terra, parets, sostre, TV, etc) i el soci podrà fer ús del vestidor i dutxes, encara que haurà de conviure amb l'inici d'obra.
 
A partir del 26 de juliol i fins al 19 de setembre el vestidor masculí estarà fora de servei. El soci disposarà d'un vestidor alternatiu a la zona del KM, amb bancs i taquilles d'ús diari amb clau, i s'instal·larà un mòdul de 15 m2 de superfície, que incorpora 6 dutxes i 4 rentamans en dos habitacles separats.

Com sempre, volem agrair-vos la vostra col·laboració i comprensió davant possibles inconvenients.

 

Mapa obres vestidor

 

Video del projecte de reformes del vestidor