Gran cap de setmana de celebració del 100è Ct Social de l'RCTB-1899

28/11/2021

Totes les activitats programades van ser un èxit d'organització i de participació

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 va organitzar un cap de setmana (20 i 21 de novembre) ple d'activitats per commemorar com es mereix la 100a edició del Campionat Social de Tennis del club. 

Van ser dos dies plens d'esport, història, retrobades i emocions. A més a més de les finals d'aquest any, un dels moments més emotius va ser la trobada històrica de campions absoluts del Social. Tots ells van rebre l'homenatge i l'escalf dels socis assistents i es van fer una foto de record a les pistes 1 i 2. Dins del programa d'activitats, també es va celebrar un torneig Shoot Out Vintage on els socis i sòcies van poder experimentar les sensacions de competir amb raquetes de fusta i vestits d'època, com van fer en el seu dia els primers participants del nostre Social. Paral·lelament a totes les activitats, el Saló del Club va acollir una exposició d'objectes històrics del nostre torneig. Unes autèntiques relíquies de museu que tots els que van venir durant la setmana al club van poder gaudir. Un altre dels moments més emotius del cap de setmana va ser el "bateig" de la Casa Arilla, amb la presència del protagonista, José Luis 'Lis' Arilla, un dels nostres jugadors més estimats que va viure durant més de vint anys en aquest espai que ara es troba integrat dins del Restaurant del club.

RESULTATS

Tots els resultats i quadres de cada categoria ja es poden consultar a la web del club o clickant aquí

FOTOS

A la 'Zona Socis' de la web hi ha disponibles les galeries de fotos del cap de setmana. Hi ha +500 imatges classificades en diferents àlbums segons l'activitat. Durant els pròxims dies s'aniran actualitzant les galeries amb més imatges.

VIDEO

Vídeo