Bon inici dels concerts Music&Talent de l’RCTB-1899

Bon inici dels concerts Music&Talent de l’RCTB-1899
15/02/2019

El cicle de concerts dels dijous, impulsat pel Club, va començar amb una molt bona acollida per part dels socis

L’estrena del Music&Talent ha tingut molt bona acollida per part dels socis de l’RCTB-1899, que aquest dijous 21 de febrer no es van voler perdre l’actuació en directe de dos joves talents del Conservatori del Liceu, Paula Barranco (veu) i Joel García (guitarra).

El Reial Club de Tennis Barcelona - 1899 ha signat un conveni de col·laboració amb el Conservatori de Música del Liceu, institució amb 183 anys d'història (fundada el 1837) i que va crear l'any 1847 el Gran Teatre del Liceu per a que els seus alumnes anessin "de les aules a l'escenari".  Arran d'aquest acord, podrem gaudir en el nostre Club de la música dels joves estudiants d'aquesta prestigiosa escola. 

Aquests concerts es faran cada dijous de febrer i març, al Saló-Bar de la 1a Planta de La Masia del Club. En cada jornada, es faran dues sessions de concert (de 20.15h a 21h i de 23h a 23:45h) amb músiques que van des de jazz, a la guitarra flamenca o el pop més actual.

Els horaris de cada concert estan adaptats per poder compaginar l’actuació amb un sopar al Restaurant del Club pels assistents que ho desitgin.