Arnald Riu s’emporta la raqueta de Rafa Nadal

06/05/2021

L’Arnald Riu Boquet és l’afortunat nou propietari de la raqueta de Rafa Nadal, que va ser sortejada dins l’acció de la Fundació Tennis Barcelona ‘La raqueta més solidària’

El sorteig es va fer el passat 28 d’abril, dos dies després que el tennista de Manacor guanyès el títol del Barcelona Open Banc Sabadell 68è Trofeu Conde de Godó, a la Sala ‘Conde de Godó’ del RCT Barcelona-1899.

Una setmana més tard, l’Arnald ja tenia la raqueta a les seves mans. Astrid Masagué, secretària de la Fundació Tennis Barcelona, li va fer entrega a les instal·lacions del Club. També hi van ser presents els nostres socis Miquel Montserrat, tresorer de la Fundació, i Cristina Martí, Santi Cabrera i Rosa Durall, vocals.

La Fundació Tennis Barcelona vol agrair la participació dels 627 donants en aquesta primera edició de ‘La raqueta més solidària’. Gràcies a ells es va poder assolir el repte de recaptar 10.000 euros, que permetran obrir dos nous centres per a que nens, nenes i joves en risc d'exclusió social puguin gaudir d'una activitat extraescolar a través de la pràctica del tennis durant tot un any acadèmic, millorant el seu benestar físic i emocional, dins del programa ‘Tennis que suma’.