Catalá
Castellano
Dissabte 23 de febrer de 2019

Filtre per categories

Agenda RCTB-1899

14/02 08:15 Music&Talent
16/02 10:30 Pintura en Família
21/02 07:00 "¡VIVEN!", la conferència d'un dels supervivents...
21/02 08:15 Music&Talent
27/02 05:30 Carnestoltes Escola de Tennis
28/02 08:15 Music&Talent
Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Obert el procès d'inscripcions on-line [+]

Actividades dirigidas
Marina Bassols, campiona de l’ITF 15.000$ de Haren

Marina Bassols, campiona de l’ITF 15.000$ de Haren

03-09-2018 10:30

Tornar enrere

La jugadora de l’RCTB-1899 va sumar el seu segon títol consecutiu per terres holandeses

Marina Bassols està completant la millor temporada de la seva carrera i als Països Baixos ha obtingut un bon botí amb dos títols, el darrer el passat diumenge amb l’ITF 15.000$ de Haren. La jugadora de l’RCTB-1899 va superar a la final a la belga Lara Salden en dos sets, 6-2, 7-6(4) per endur-se el segon títol consecutiu després del guanyat a Rotterdam també de 15.000$. En total, són 10 partits seguits guanyant que confirmen la gran feina feta pel seu entrenador, Marc Pallarés, i per l’equip de l’Escola d’Alta Competició de l’RCTB-1899.

La gironina ja ocupa la posició 440 del rànquing WTA i suma un 2018 brillant amb tres títols ITF 15.000$  individuals (Manacor, Rotterdam i Haren) i dos en dobles (Don Benito i El Espinar), a més a més de la medalla de bronze en dobles als Jocs del Mediterrani.

Patrocinadors i Proveïdors Oficials de l’RCTB-1899

Land Motors Estrella DammNussliLenovoLa CaixaAlmendros
Mapfre Austral TechnogymGramonaCocaCola Torres
WilsonDunlopHalcon ViajesMas

Col·laboradors de l’RCTB-1899

La Roca VilllageVista ÓpticaAquarium MeteoCat
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies