Catalá
Castellano
Dimecres 12 de desembre de 2018

Filtre per categories

Agenda RCTB-1899

02/12 09:00 XV Memorial Xavi Abella
20/12 12:00 Acte de lliurament de joguines a l'Hospital Sant Joan...
22/12 10:00 Jornada de Nadal Familiar
22/12 10:00 Dia de la familia de pàdel
Nadal Familiar a l'RCTB-1899

Nadal Familiar a l'RCTB-1899

Dissabte, 22 de desembre, a partir de les 9.30 hores fins les 20.15 hores [+]

Concert de Nadal

Concert de Nadal

Dissabte, 22 de desembre, a les 19h [+]

Recollida de Joguines per als nens de l'Hospital de Sant Joan de Déu

Recollida de Joguines per als nens de l'Hospital de Sant Joan de Déu

[+]

Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Obert el procès d'inscripcions on-line [+]

Actividades dirigidas
Celebrat el Sopar del Soci al Godó més verd

Celebrat el Sopar del Soci al Godó més verd

30-04-2017 11:35

Tornar enrere

Complint amb una de les tradicions que no poden fallar cada any, el darrer dissabte de la setmana del Barcelona Open Banc Sabadell es va celebrar el Sopar del Soci amb la participació de prop de 400 comensals.

La vetllada va començar a la planta baixa del Vip Lounge del Village. La gent va anar arribant paulatinament i van anar gaudint d'un pica pica servit de forma més informal mentre de fons, pantalles gegants emetien el derbi barceloní entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona.

A partir de les 22h, la gent va anar pujant al primer pis per entaular-se i començar amb el sopar pròpiament dit. La decoració de la sala d'aquest any et traslladava a un indret en plena natura amb arbres presidint cada una de les taules i una llum amb una tonalitat verda que ajudava a aconseguir aquesta sensació. Tot plegat, semblava una aclucada d'ull al torneig, un esdeveniment sostenible certificat per primera vegada aquest any.

Els assistents, entre ells l'ex-tennista Manolo Santana, van poder degustar un menú format per Timbal de pasta fresca amb salmó noruec i llagostins, rap amb tomàquet dolç i romaní, i de postres mil full amb nata i gerd o cruixent de xocolata.

Després del sopar, va començar un dels moments estel·lars de la nit amb l'actuació del còmic Bruno Oro, que va fer el paper d'un dels seus personatges més coneguts, el Jacobo. Els monòlegs van tenir molt d'èxit entre els assistents, que van mostrar un gran sentit de l'humor amb les bromes sobre els estereotips de la gent que viu a Pedralbes i ve al torneig.

Abans de començar amb la festa, es va fer el sorteig de regals aportats pels patrocinadors de l'RCTB-1899, Mas Gourmets, Wilson, La Roca Village i MSC Cruceros.

Altres notícies

L’RCTB-1899 present a la trobada anual de l'Espai d'Inclusió

L’RCTB-1899 present a la trobada anual de l'Espai d'Inclusió

[+]
Assemblea 2018 dels Centenary Tennis Clubs al Museu Olímpic de Lausana

Assemblea 2018 dels Centenary Tennis Clubs al Museu Olímpic de Lausana

[+]
Jordi Cambra i la seva Junta Directiva prenen possessió dels seus càrrecs al capdavant del Reial Club de Tennis Barcelona-1899

Jordi Cambra i la seva Junta Directiva prenen possessió dels seus càrrecs al capdavant del Reial Club de Tennis Barcelona-1899

[+]
Celebrada la Fira Solidària de Nadal de l’RCTB-1899

Celebrada la Fira Solidària de Nadal de l’RCTB-1899

[+]
La candidatura de Jordi Cambra guanya les eleccions de l'RCTB-1899

La candidatura de Jordi Cambra guanya les eleccions de l'RCTB-1899

[+]
Més de 150 alumnes participen al Concurs de Dibuix de Nadal de l'Escola de Tennis

Més de 150 alumnes participen al Concurs de Dibuix de Nadal de l'Escola de Tennis

[+]

Patrocinadors i Proveïdors Oficials de l’RCTB-1899

Land Motors Estrella DammNussliLenovoLa CaixaAlmendros
Mapfre Austral TechnogymGramonaCocaCola Torres
WilsonDunlopHalcon ViajesMas

Col·laboradors de l’RCTB-1899

La Roca VilllageVista ÓpticaAquarium MeteoCat
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies