Catalá
Castellano
Dilluns 22 de abril de 2019

Agenda RCTB-1899

Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Obert el procès d'inscripcions on-line [+]

Actividades dirigidas

Normativa

Normativa

REGLAMENT GENERAL DE RÈGIM INTERIOR

Assemblea General de Socis 14 d'abril de 2016

TÍTOL PRELIMINAR

DISPOSICIONS GENERALS

Article 1 Aquest Reglament desenvolupa els Estatuts Socials del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i regula les relacions, l'actuació i el comportament dels socis amb el Club, en l'ús i gaudi de les seves dependències i de les seves instal·lacions, així com de tota persona que les faci servir sense tenir la condició de Soci.

Article 2 L'entitat està oberta de 8:00 a 22:30 hores, excepte el servei de restaurant, el saló social i la sala de joc. La Junta Directiva pot modificar aquest horari amb motiu d'actes socials i esportius que hagi autoritzat. El servei de pistes tanca a les 22:30 hores. A partir de les 21:30 hores no es poden apuntar nous jugadors per ocupar les pistes. Els diumenges i festius el servei de pistes tanca una hora abans i no s’apuntaran nous jugadors als efectes especificats a partir de les 20.30 hores.

TÍTOL I

PISTES

Secció primera.- De la utilització i reserva de les pistes de tennis i pàdel en general.

Article 3 Cada jugador pot ocupar les pistes solament durant una hora, si hi ha altres socis que desitgen jugar i no hi ha altres pistes lliures. No obstant això, si les pistes de pàdel estan ocupades per dos jugadors i no quatre, només es podran ocupar durant mitja hora.

Article 4 S'han d'establir torns de seixanta minuts en totes les pistes de tennis i de pàdel. El còmput de la durada dels torns s'ha d'iniciar a les hores en punt, als dos quarts o als quarts d'hora, i s'ha d'intentar sempre el màxim aprofitament de temps real de joc.

Les pistes de pàdel es poden reservar telefònicament a partir de les 8:00 hores del matí del dia en què s'han d'ocupar. Aquesta reserva queda automàticament cancel·lada passats quinze minuts de l'hora reservada, si no s'han presentat en el control de pistes almenys dos dels jugadors apuntats.

Article 5 Quan un soci desitja jugar, s'ha de dirigir a l'encarregat de l'oficina de control de pistes, el qual ha d'anotar el seu nom i el de la resta de jugadors en el quadre-horari corresponent.

Cap jugador no pot ocupar una pista fins que no s'hagi practicat l'anotació esmentada. En el supòsit que hi hagi dues o més pistes lliures en una mateixa hora i una d'aquestes sigui la número 1 de tennis, és preferent l'ocupació d'una pista diferent, llevat que la demanin jugadors de primera categoria. En aquest darrer cas, és d'aplicació el que disposa la secció segona d'aquest títol.

Article 6 El dret a la pista reservada és personal i intransferible.

L'accés a la pista per part d'un jugador no inscrit amb la connivència dels inscrits origina la pèrdua automàtica del dret a la pista reservada.

El jugador que hagi jugat un màxim de dues vegades el mateix dia en modalitat individual, no pot tornar a disposar de pista, encara que el seu company es disposi a fer-ho per primera o segona vegada. Únicament podrà disposar de pista en cas que a l'hora de començar a jugar per tercera vegada, o successives, hi hagi alguna pista lliure.

Aquesta regla no opera en la modalitat de dobles.

Article 8 Cap jugador no pot estar inscrit en dues o més pistes alhora i només es pot inscriure de nou quan acabi l'ocupació de la pista que tenia reservada.

Article 9 La Junta Directiva té la facultat de reservar les pistes que consideri necessàries amb motiu d’entrenaments, partits o competicions oficials. Aquesta circumstància s'ha de comunicar a través dels avisos oportuns. També correspon a la Junta Directiva la regulació dels preus de tots els serveis a jugadors, inclosos els de pilotes, tovalloles i llum.

Secció cinquena.- Del funcionament de la il·luminació de les pistes.

Article 13 L'hora de començament del servei de pistes il·luminades depèn de la llum solar.

Si arran de competicions organitzades per l'entitat cal utilitzar les pistes fora de l'horari de treball del personal de l'oficina de control de pistes, aquesta utilització s'ha de fer amb el coneixement del conserge del Club o del guàrdia nocturn, que poden disposar de pilotes, tovalloles i altres elements necessaris per a la pràctica del joc.

Article 14 Els períodes de joc en què s'utilitzen pistes il·luminades són d'una hora com a mínim. Transcorregut aquest termini, el temps es calcula per fraccions de mitja hora.

Article 15 La Junta Directiva n'estableix els preus.

Article 16 Quan la utilització de la pista il·luminada sigui conseqüència de la continuació d'un partit amb llum natural, s'hi ha d'aplicar el recàrrec establert pel procediment previst en l'article anterior, aplicat en fraccions de mitja hora com a mínim.

Patrocinadors i Proveïdors Oficials de l’RCTB-1899

Land Motors Estrella DammNussliLenovoLa CaixaAlmendros
Mapfre Austral TechnogymGramonaCocaCola Torres
WilsonDunlopHalcon ViajesMas

Col·laboradors de l’RCTB-1899

La Roca VilllageVista ÓpticaAquarium MeteoCat
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies