Roger Pascual, campió de dobles de la Nicolaus Cup de Bari del Tennis Europe Junior Tour

12/12/2018

La primera edició de la Nicolaus Cup, torneig Sub-12 del circuit internacional Tennis Europe Junior Cup i que ha comptat amb la participació d’un total de 288 nens i nenes de 21 països diferents, ha tingut un protagonista de l’RCTB-1899. Roger Pascual, fent parella amb el francès Michael Kouame, s’ha proclamat campió dels dobles masculins.

El torneig, disputat a les pistes ràpides de la New Country Tennis Academy de Bari, ha vist com Roger Pascual i el seu company Michael Kouame, aixecaven la copa en el lloc més alt del podi, després de cinc partits victoriosos. En el partit inaugural de la primera ronda, es van imposar per un doble 6-0 enfront els italians Carlo Bruni i Francesco Colasanto. En el següent duel, van derrotar per 6-2, 6-2 als també italians Lorenzo Comino i Gianluca Filoramo. En els quarts de final van guanyar amb comoditat al tàndem format per Pietro Augusto Bonivento i Raymi Paci per 6-2 i 6-0 mentre que en les semifinals, el marcador enfront Lorenzo Angelini i Sebastiano Cocola (4-6, 6-3 [10-7]). La final va tornar a ser un altre partit on Roger Pascual i Michael Kouame van vèncer amb solvència per 6-2 i 6-3 a Gioorgio Gatto i Guglielmo Verdese.