Un any més, el Saló del Club, ha acollit el dinar d’una de les penyes més especials de la nostra entitat: la Penya 70-80-90, presidida per Lluís Oriol.
El Restaurant del Club els ha preparat un menú complert que ha constat d’un aperitiu de benvinguda. Olives, ametlles, coca cruixent de seitons caramel·litzats i escalivada, mini croquetes de pollastre i de gamba i llagostins en tempura han estat els plats del pica-pica. Posteriorment s’ha servit com a primer plat la tradicional sopa de galets i pilota, i un segon plat a escollir entre entrecot a la planxa amb verdures i fideus “teriyaki” o suquet de rap. Finalment, de postres, tots els presents han degustat un pastís de pasta de full amb fruita fresca.
Durant les postres ha estat el moment de fer el primer brindis amb un copa de cava Imperial Gramona, preludi del gran moment: l’actuació i el recital del tenor Albert Deprius, que, juntament amb el pianista que l’acompanyava, ha fet les delícies de tots els assistents amb la interpretació de diverses peces d’òpera i sarsuela que han arrencat reiterades ovacions. El punt i final, l’han posat els cafès, les neules i el torrons.