Disputada la XXIII edició del Social de Golf de l’RCTB-1899

03/07/2019

El campionat, amb 18 participants, es va celebrar al Club de Golf Terramar de Sitges. Els campions scratch masculí i femení van ser Enrique i Berta Tintoré.

L’RCTB-1899 va celebrar la 23a edició del Campionat Social de Golf, disputat a les instal·lacions del Club de Golf Terramar de Sitges. El torneig va comptar amb 18 participants que es van enfrontar en la modalitat stableford, on cada forat puntuava en relació al par: 1 punt pel bogey, 2p pel par, 3p pel birdie i 4p per l’eagle. En cas de no poder acabar el forat amb els cops necessaris per puntuar, el participant havia de recollir la pilota.

El vencedor absolut masculí va ser Enrique Tintoré amb 38 punts, seguit de Wolf Zantop amb 37. En categoria femenina, la guanyadora va ser Fanny Yolanda Galvis amb 34 punts, seguida d’Astrid Masagué amb 30 punts. Els campions scratch masculí i femení van ser Enrique i Berta Tintoré.