Celebrada la VII edició del Torneig de Tennis Penya 70-80-90

06/06/2019

Els membres d’aquesta penya, una de les més actives del Club, van celebrar el seu dinar anual amb l’entrega de premis

La Penya 70-80-90 va celebrar el passat 4 de juny la setena edició del seu torneig anual de tennis. Com cada any, van participar jugadors a partir de 70 anys fins a gairebé els 90 anys els més veterans. Els campions del Quadre A van ser P. Barceló i P. Julià, que van guanyar a la final a J. Zaragoza i T. Carniago. Els campions del Quadre B van ser L. Hadida i A. Quintana, que van superar en la final a R. Aguirre i D. Peces.

Després de la competició, una trentena de membres, amb les seves respectives parelles, van fer el dinar de germanor al Saló del Club amb la posterior entrega de premis i sorteig de regals.