Catalá
Castellano
21 de abril de 2019

Agenda RCTB-1899

Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Activitats de Tennis i Pàdel (curs 2018/19)

Obert el procès d'inscripcions on-line [+]

Actividades dirigidas

Escola de tennis

Escola de tennis

Benvinguts a l'Escola de Tennis del RCTB-1899

L'Escola de Tennis de l’RCTB-1899 és un referent tant a nivell nacional com internacional. Una de les seves senyes d'identitat característica és que els seus alumnes no només adquireixen un alt nivell tècnic, sinó que també interioritzen una sèrie de valors com són la disciplina, l'esforç, el companyerisme i el “fair play”. El lema "saber guanyar i saber perdre" està present en la filosofia de l'Escola, i reflecteix molts d'aquests valors que es procuren transmetre.

Des de 2014, Albert Costa és el Director Esportiu de l’RCTB-1899 i Eric Domènech el Director de l’Escola de Tennis. Sota la seva direcció conjunta, fins a un total de 44 entrenadors s'encarreguen de dur a terme una doble tasca de formació, tennística i humana, amb els més de 600 alumnes que integren l'Escola. Aquests alumnes es divideixen en set grups: Mini-tennis, Base, Benjamins, Tecnificació, Competició, Adults i Universitaris.

Des del mateix any de la seva fundació, el 1899, l’RCTB-1899 ha anat sumant títols en totes les categories. Tots aquests títols s'han aconseguit a base de l'esforç i el sacrifici dels nostres socis, jugadors i entrenadors que dia a dia, amb la seva implicació i dedicació, han aconseguit aquest magnífic palmarès.

Horaris i tarifes de l´Escola de Tennis

L'Escola de Tennis de l’RCTB-1899 concentra la major part de la seva activitat amb nens, joves i adults a les tardes, des de les 15h a les 22h., excepte l’Escola Universitària, que també s’imparteix pels matins entre setmana, i les Escoles Base i Benjamí, que imparteixen classes els dissabtes al matí.

L'escola es divideix en set grups i cadascun té els seus horaris i tarifes particulars. Els preus varien en funció de si es tracta d'un soci o un fill de soci, i de si es cursen un, dos o més dies d'entrenament a la setmana. En l'opció 'Inscripcions', al PDF 'Curs de Tennis i Pàdel 2018-2019’, teniu detallada tota la informació sobre tarifes i horaris.

Organigrama Escola de Tennis

Organigrama
Èric Domènech

Èric Domènech

Director Escola de Tennis

Alba Gamell

Alba Gamell

Administració Escola de Tennis

Josep Monclús

Josep Monclús

Subdirector Escola de Tennis

Javier Gómez

Subdirector Escola de Tennis

Xavier Alujas

Responsable Escola de Pàdel

Marc Visiedo

Responsable Escola de Competició Club

Josep Monclús

Responsable Benjamins

Albert Angulo

Responsable Grups de Competició

Víctor Sánchez

Responsable Escola Universitària

Juan Saigós

Responsable Escola Adults

David Serrano

Responsable Escola de Competició

Eloi Abelló

Responsable Escola Alt Rendiment

Ana Mª Segura

Patrocinadors i Proveïdors Oficials de l’RCTB-1899

Land Motors Estrella DammNussliLenovoLa CaixaAlmendros
Mapfre Austral TechnogymGramonaCocaCola Torres
WilsonDunlopHalcon ViajesMas

Col·laboradors de l’RCTB-1899

La Roca VilllageVista ÓpticaAquarium MeteoCat
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies