Fundació

La Fundació Tennis Barcelona vol ser referent en la inclusió social a partir de la pràctica del tennis i el pàdel a la ciutat de Barcelona. Volem que el tennis serveixi cada dia a més persones com un vehicle d’aprenentatge, de la cultura de l’esforç, de la disciplina i la companyonia. També, com a mitjà per dur una vida sana i saludable, i per aprendre a relacionar-se amb els altres i amb l’entorn d’una manera respectuosa.

Neix amb la MISSIÓ d’afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de persones de col·lectius vulnerables a través del tennis i el pàdel. Per tal d’aconseguir aquests objectius, s’ha dissenyat un programa propi que s’implantarà mitjançant la col·laboració amb altres entitats socials.

El nostre programa

El nostre programa propi “TENNIS AMB COR”, té com a objectiu l’ensenyament i la pràctica del tennis a nens, nenes i joves de famílies en risc d’exclusió social. A més, es fomentaran els valors dels esports de raqueta:

  • Esforç
  • Honestedat
  • Respecte
  • Compromís
  • Companyonia
  • Superació

 

 

Club solidari

El nostre Club sempre s'ha caracteritzat pel seu esperit solidari, que ha manifestat a través de la seva activitat filantròpica cap a les persones més necessitades. En aquest sentit desenvolupem, al costat dels nostres socis i sòcies, diferents accions al llarg de l'any per a recaptar fons, aportar el nostre gra de sorra i ajudar als col·lectius més vulnerables. Alguns dels esdeveniments més significatius són el nostre Concert Benèfic, la Fira Solidària de Nadal o el lliurament de joguines per a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Ara és el moment de fer un pas més, d'unir aquest esperit solidari i allò que ens apassiona, el tennis, i crear una cosa molt més gran, la Fundació Tennis Barcelona. Volem que el tennis serveixi cada dia a més persones com a vehicle d'aprenentatge, de cultura de l'esforç, disciplina i companyonia. També com a mitjà per portar una vida sana i saludable i com a mitjà per a relacionar-nos amb els altres i amb l'entorn de manera respectuosa.


 

 

Organització

 

PATRONAT:

Josep Jordi Cambra Sánchez – President

Iris Faull – Vicepresidenta

Miquel  Montserrat – Tresorer

Astrid Masagué – Secretària

Juan Antonio Bordas – Vocal

Cristina Martí – Vocal

Rosa Durall – Vocal

Stéphanie d'Auvugny – Vocal

Francesc Terns – Vocal

 

DIRECCIÓ EXECUTIVA

Laia Vicente - Directora