Fundació

Fundació Tennis Barcelona

LA SOLIDARITAT, UN DELS NOSTRES VALORS

El nostre Club sempre s'ha caracteritzat pel seu esperit solidari, que ha manifestat a través de la seva activitat filantròpica cap a les persones més necessitades. En aquest sentit desenvolupem, al costat dels nostres socis i sòcies, diferents accions al llarg de l'any per a recaptar fons, aportar el nostre gra de sorra i ajudar als col·lectius més vulnerables. Alguns dels esdeveniments més significatius són el nostre Concert Benèfic, la Fira Solidària de Nadal o el lliurament de joguines per a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Ara és el moment de fer un pas més, d'unir aquest esperit solidari i allò que ens apassiona, el tennis, i crear una cosa molt més gran, la Fundació Tennis Barcelona. Volem que el tennis serveixi cada dia a més persones com a vehicle d'aprenentatge, de cultura de l'esforç, disciplina i companyonia. També com a mitjà per portar una vida sana i saludable i com a mitjà per a relacionar-nos amb els altres i amb l'entorn de manera respectuosa.

Fundació Tennis Barcelona

LA FUNDACIÓ

La Fundació Tennis Barcelona vol ser referent en la inclusió social a partir de la pràctica del tennis i el pàdel a la ciutat de Barcelona. Volem que el tennis serveixi cada dia a més persones com un vehicle d’aprenentatge, de la cultura de l’esforç, de la disciplina i la companyonia. També, com a mitjà per dur una vida sana i saludable, i per aprendre a relacionar-se amb els altres i amb l’entorn d’una manera respectuosa.

Neix amb la MISSIÓ d’afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de persones de col·lectius vulnerables a través del tennis i el pàdel. Per tal d’aconseguir aquests objectius, s’ha dissenyat un programa propi que s’implantarà mitjançant la col·laboració amb altres entitats socials.

Fundació Tennis Barcelona

EL NOSTRE PROGRAMA

El nostre programa propi té com a objectiu l’ensenyament i la pràctica del tennis a nens, nenes i joves de famílies en risc d’exclusió social. A més, es fomentaran els valors dels esports de raqueta: esforç, honestedat, respecte, compromís, companyonia, superació.

 

Per què

PER QUÈ

Per afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional dels nens, nenes i joves a través de la pràctica del tennis, el foment dels seus valors i d’hàbits de vida saludable.

Com

COM

Mitjançant la rehabilitació i l’adequació de pistes de tennis a espais ja existents.

On

ON

A instal·lacions de l’ajuntament, escoles, fundacions i altres entitats socials ubicades en barris desfavorits de la ciutat de Barcelona.

Quan

QUAN

A partir del primer trimestre de 2021.

Amb qui

AMB QUI

Amb partners, com l’Ajuntament de Barcelona, Càritas o altres entitats socials, i amb la col·laboració d’una xarxa d’ambaixadors i voluntaris del club (treballadors, socis, alumnes de l’escola, etc.).

ORGANITZACIÓ

PATRONAT

Josep Jordi Cambra Sánchez – President

Iris Faüll – Vicepresidenta

Miquel  Montserrat – Tresorer

Astrid Masagué – Secretària

Santi Cabrera – Vocal

Juan Antonio Bordas – Vocal

Rosa Durall – Vocal

Cristina Martí – Vocal

Francesc Terns – Vocal

 

CONTACTE

Anna Turull

Fundacio@fundaciorctb1899.org