Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda

El temps

La botiga

Els nostres patrocinadors
Patrocinadors
NUSSLI
Nussli és un proveïdor líder a nivell internacional d'estructures efímeres per esdeveniments i exhibicions. La nostra combinació d'anys d'experiència, coneixements tècnics especialitzats i recursos internacionals ens permeten satisfer les necessitats dels nostres clients amb eficàcia i efectivitat econòmica.

Llegir més
Torres
El cognom Torres està lligat al vi des de fa més de tres segles, quan la família va plantar les primeres vinyes al Penedès. Des dels seus orígens el 1870, Miguel Torres ha aconseguit unir tradició i innovació amb l'objectiu de liderar el sector del vi i el brandy de primera qualitat, sempre elaborant-los amb un rigorós respecte cap al medi ambient.

Llegir més
CDC Software
Dissenyem i comercialitzem aplicacions de software a nivell mundial. La nostra companyia disposa de solucions per millorar la Gestió Empresarial (Ross ERP), Gestió de Clients (Pivotal CRM), Gestió de Reclamacions (Respond EFM), Gestió d'Operacions en planta (Factory MOM) i Gestió d'Alarmes (x-Alerts EMF) entre altres.

Llegir més
FIATC
FIATC, la primera mútua de Catalunya, va se creada al 1930 i ofereix assegurances per tots els àmbits de la vida de les persones: salut, vida, estalvis, llar, jubilació, decessos, automòbil, comerç, així com assegurances industrials, plans de pensions i assegurances d'oci per embarcacions, cavalls i d'assistència de viatge.

Llegir més
Gramona
Caves Gramona neix l'any 1850 a Sadurní d'Anoia, el cor del Cava, i a només 30 km al sud de Barcelona. És en aquesta població del Penedès on cinc generacions de viticultors i bodeguers han elaborat caves i vins amb respecte i passió per la terra, i amb un segell de qualitat propi.

Llegir més