Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda

El temps

La botiga

Els nostres patrocinadors

NOTÍCIES

Acte benèfic de la Fundación Nadal al RCTB

16-12-2011 13:14


El dijous 15 de desembre la Fundación Rafa Nadal i la Fundación Invest for Children van organitzar conjuntament en el RCTB un esdeveniment sota el lema Juntos por la Integración. Els fons recaptats es destinaran a Aldeas Infantiles, que construirà dos escoles de tennis, i a Special Olympics. L'esdeveniment va consistir en un torneig de dobles entre aficionats i, alternativament, un clínic entra aquests mateixos aficionats i exjugadors com Emilio Sánchez, Albert Costa, Sergi Bruguera o Jordi Arrese, acompanyats per tècnics de l'Escola. Entre els aficionats que es van vestir de curt hi va haver una representació de socis del RTCB.

En el torneig les parelles van disputar unes lliguetes que van designar quatre semifinalistes i la parella guanyadora de la final es va guanyar el privilegi de jugar, disgregada, amb Rafa Nadal i l'ex tennista holandès Richard Kracijek. A la final es van imposar Richard Kracijek i Raúl Carmona a Rafa Nadal i Felipe Martín per dos tie-breaks a un. Va ser divertit veure com Carmona, sens dubte el millor entre els aficionats, arrencava amb un ace sobre Rafa i li col.locava després més d'un passing guanyador. Això sí, Nadal estava visiblement coix i no va poder aplicar-se molt en el repte.

A la nit l'esdeveniment va concloure amb un sopar de 370 persones en el preciós marc del MNAC, a Montjuïc. A més del mateix Nadal, també va estar present la seva mare com a Presidenta de la Fundación Nadal, i es va debatre sobre diferents fòrmules i iniciatives en ajuda als nens discapacitats. Per amenitzar la nit, van aparèixer dos animadors tan divertits com la Paz Vega o el Santi Millán.