Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda

El temps

La botiga

Els nostres patrocinadors
Area Social
Bridge

Benvinguts a l'Escola de Tennis del RCTB

L'Escola de Tennis del RCTB és un referent tant a nivell nacional com a nivell internacional, d'acord amb el propi estatus del Club, un dels més cèlebres del panorama tennístic mundial. Una de les seves senyes d'identitat característiques és que els seus alumnes no només adquireixen un alt nivell tècnic, sinó que també interioritzen una sèrie de valors com són la disciplina, l'esforç, el companyerisme i el fair play. El lema "saber guanyar i saber perdre" encara està present en la filosofia de l'escola i reflecteix molts d'aquests valors que procuren transmetre.

Fins a un total de 44 entrenadors s'encarreguen de dur a terme aquesta doble tasca de formació, tennística i humana, amb els prop de 600 alumnes que integren l'escola. Aquests gairebé 600 alumnes es divideixen en set grups: psicomotricitat i pre-tennis, iniciació, tecnificació, pont , competició, alta competició i adults. Des de 1899, el mateix any de la seva fundació, el RCTB ha anat sumant títols en totes les categories. Tots aquests títols s'han aconseguit a base de l'esforç i el sacrifici dels nostres socis, jugadors i entrenadors que dia a dia, amb la seva implicació i dedicació, han aconseguit aquest magnífic palmarès.

Horaris i tarifes de l´Escola de Tennis

L'Escola de Tennis del RCTB concentra la seva activitat amb els nens, joves i adults del club en les tardes, des de les 15 a les 22h. L'escola es divideix en set grups i cada un té els seus horaris i tarifes particulars. Els preus varien en funció de si es tracta d'un soci o un fill de soci i de si es cursen un, dos o més dies d'entrenament a la setmana.

En l'opció 'Inscripcions', al PDF 'Curs Tennis i Pàdel Hivern 2013-2014’, teniu detallada tota la informació sobre tarifes i horaris.