[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies
Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda
El temps

Area Social
Bridge

Benvinguts a l'Escola de Tennis del RCTB-1899

L'Escola de Tennis de l’RCTB-1899 és un referent tant a nivell nacional com a nivell internacional, d'acord amb el propi estatus del Club, un dels més cèlebres del panorama tennístic mundial. Una de les seves senyes d'identitat característiques és que els seus alumnes no només adquireixen un alt nivell tècnic, sinó que també interioritzen una sèrie de valors com són la disciplina, l'esforç, el companyerisme i el fair play. El lema "saber guanyar i saber perdre" encara està present en la filosofia de l'escola i reflecteix molts d'aquests valors que es procuren transmetre.

Des de 2014, Albert Costa és el nou Director Esportiu de l’RCTB-1899, i Eric Domènech el nou Director de l’Escola de Tennis. Sota la seva direcció conjunta, fins a un total de 44 entrenadors s'encarreguen de dur a terme una doble tasca de formació, tennística i humana, amb els més de 600 alumnes que integren l'escola. Aquests alumnes es divideixen en set grups: mini-tenis, base, benjamins, tecnificació, competició, adults i universitaris. Des de 1899, el mateix any de la seva fundació, l’RCTB-1899 ha anat sumant títols en totes les categories. Tots aquests títols s'han aconseguit a base de l'esforç i el sacrifici dels nostres socis, jugadors i entrenadors que dia a dia, amb la seva implicació i dedicació, han aconseguit aquest magnífic palmarès.

Horaris i tarifes de l´Escola de Tennis

L'Escola de Tennis de l’RCTB-1899 concentra la major part de la seva activitat amb nens, joves i adults a les tardes, des de les 15 a les 22h. Excepte l’escola universitària, que s’imparteix tots els matins entre setmana, i les escoles base i benjamí, que també imparteixen classes els dissabtes al matí. L'escola es divideix en set grups i cadascun té els seus horaris i tarifes particulars. Els preus varien en funció de si es tracta d'un soci o un fill de soci i de si es cursen un, dos o més dies d'entrenament a la setmana.

En l'opció 'Inscripcions', al PDF 'Curs Tennis i Pàdel Hivern 2016-2017’, teniu detallada tota la informació sobre tarifes i horaris.