[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies
Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda
El temps

Padel
Bridge

Benvinguts a l'Escola de Padel del RCTB

L´Escola de Pàdel de l’RCT Barcelona-1899 està experimentant un creixement proporcional al propi creixement d´aquest esport a la darrera dècada. Fede Vives n´és el director i el Javi Gómez és el Responsable de l’Escola Juvenil, i els dos reparteix el seu temps dedicant els matins als adults, que reben classes tant en grups com de forma individual, i les tardes als nens, que les reben en grups.


Els equips sèniors porten temps assolint bons resultats competitius tant a Catalunya com a Espanya, i el que ara es planteja l´Escola com a objectiu és que també es comenci a competir per equips i amb garanties a nivell infantil i juvenil.

Horaris i tarifes de l´Escola de Padel

ESCOLA DE PÀDEL JUVENIL

Del 5 de setembre de 2016 al 21 de juny de 2017

Té com a objectiu iniciar als alumnes en les habilitats i les tècniques bàsiques del pàdel d’una manera lúdica i formativa.

* Criteri de nivells a càrrec del professor. Obligatori llicència FCP

ESCOLA DE PÀDEL ADULTS

Del 19 de setembre de 2016 al 21 de juny de 2017

Dirigida tant als socis de l’RCTB-1899 que vulguin iniciar-se en el pàdel i perfeccionar la seva tècnica d’una manera lúdica i integradora, com als que vulguin intensificar els entrenaments i preparar-se per a la competició.

* Els entrenaments inclouen una sessió de càrdio-pàdel, activitats a prova, horari a confirmar. Obligatori llicència FCP. Criteri de nivells per decisió tècnica.


En l'opció 'Inscripcions', al PDF 'Curs Tennis i Pàdel 2016-2017’, teniu detallada tota la informació sobre tarifes i horaris.

Organigrama

Fede Vives, Responsable de l'Àrea de Pàdel

Javier Gómez, Responsable de l´Escola de Padel