[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies
Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda
El temps

Suggeriments: suggeriments@rctb1899.es

Tenim la il.lusió que aquesta web faci més estreta i positiva la relació entre els socis i el RCTB. I perquè això sigui així us demanem que ens feu arribar els vostres suggeriments de millora sobre qualsevol aspecte relacionat amb el funcionament diari del club. Agrairem els vostres comentaris i mirarem de satisfer les vostres demandes.

Síndic del Soci: sindicdelsoci@rctb1899.es

El Síndic del Soci rebrà i considerarà totes les propostes que vulgueu fer sobre el funcionament estructural del club. Si el canal de suggerències és adient per qüestions senzilles, puntuals i que es puguin soluciona a curt termini, aquest altre és per plantejar aquelles qüestions de plantejament global sobre el club que s'hauran de debatre a mig i llarg termini abans de dur-se a terme. El Síndic del Soci farà arribar les vostres propostes als òrgans de decisió del club.

Webmaster: webmaster@rctb1899.es

Creiem que la web del RCTB ha de ser una eina que impliqui a tots els socis, amb la voluntat final que tots gaudim el màxim possible dels serveis del club. Per això us demanem que ens feu arribar les vostres idees i propostes per millorar la web i, simultàniament, la vostra relació personal amb el RCTB.


Bosch i Gimpera, 5-13
08034-Barcelona
Tel.: 93.203.78.52
Fax: 93.204.50.10