Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda

El temps

La botiga

Els nostres patrocinadors
Suggeriments: suggeriments@rctb1899.es

Tenim la il.lusió que aquesta web faci més estreta i positiva la relació entre els socis i el RCTB. I perquè això sigui així us demanem que ens feu arribar els vostres suggeriments de millora sobre qualsevol aspecte relacionat amb el funcionament diari del club. Agrairem els vostres comentaris i mirarem de satisfer les vostres demandes.

Síndic del Soci: sindicdelsoci@rctb1899.es

El Síndic del Soci rebrà i considerarà totes les propostes que volgueu fer sobre el funcionament estructural del club. Si el canal de suggerències és adhient per qüestions senzilles, puntuals i solucionables a curt termini, aquest altre és per plantejar aquelles qüestions de plantejament global sobre el club que s'hauran de debatre a mig i llarg termini abans de dur-se a terme. El Síndic del Soci farà arribar les vostres propostes als òrgans de decisió del club.

Webmaster: webmaster@rctb1899.es

Creiem que la web del RCTB ha de ser una eina que impliqui a tots els socis, amb la voluntat final que tots gaudim el màxim possible dels serveis del club. Per això us demanem que ens feu arribar les vostres idees i propostes per millorar la web i, simultàniament, la vostra relació personal amb el RCTB.


Bosch i Gimpera, 5-13
08034-Barcelona
Tel.: 93.203.78.52
Fax: 93.204.50.10