Real Club de Tenis de Barcelona
FacebookTwitter
Centenary Tennis Clubs
Buscar

Zona accés socis

Oficina Virtual

Zona exclusiva socisno tens contrasenya?

Agenda

El temps

La botiga

Els nostres patrocinadors

El RCTB-1899 és, per història, tradició i instal·lacions, un dels millors clubs de tennis del món.

És responabilitat nostra preservar l'actiu d'aquest important segell històric construït dia a dia per infinitat de famílies i socis, que han fet del Club la seva segona casa.

Aquesta nova web pretén atendre alhora, i amb el mateix afecte, els grans capítols del nostre passat i els desafiaments que la modernitat planteja en termes d'interactivitat entre una entitat i els seus socis. Podreu gaudir, per exemple, de la secció Cronologia, amb fotos i vídeos repartits pels 110 anys d'història del Club, i poc després organitzar-vos per via virtual un partit amb algun rival del vostre mateix nivell. La idea és que aquesta web sigui una eina per agilitzar la comunicació entre el soci i el Club, facilitant la informació més rellevant, les novetats, activitats i serveis, de la manera més fàcil, còmoda i amable possible.

Que qualsevol dels nostres socis que entri en ella conegui més i millor el RCTB-1899, que assaboreixi els seus assoliments o èxits passats, així com els més recents, podent al mateix temps treure-li el màxim partit com a usuari: a més d'organitzar-se un partit, podeu conèixer en temps real l'estat d'ocupació de les pistes, la temperatura de la piscina, les activitats programades al “Fitness-center”, etc…

Un dels principals compromisos d'aquesta Junta Directiva ha estat, des del primer dia, l'acostament de la gestió al soci. Amb aquesta nova web pretenem que els socis tinguin sempre obert un canal de suggeriments perquè el Club cobreixi, en la mesura del possible, les seves necessitats o inquietuds bàsiques. Amb les vostres opinions, crítiques i propostes la gestió del Club serà més eficaç i gratificant per a tots.

Us animem des d'aquí perquè utilitzeu aquesta nova eina de comunicació, i perquè sigui útil i estigui actualitzada en tot moment, volem que sigueu els veritables protagonistas. És per això que us vem demanar que incorporeu, a través dels canals previstos a aquest efecte, tot el material actual o històric, fotos, videos, escrits, anècdotes… tot allò que cregueu que pugui enriquir l'arxiu històric del Club.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Benvinguts al RCTB-1899

Albert Agustí García-Navarro

Sr. Albert Agustí García-Navarro
President del Reial Club de Tenis de Barcelona