Catalá
Castellano
Dijous 27 de juliol de 2017
ZONA SOCI

Agenda RCTB-1899

07/07 10:00 II Pool Party
13/07 10:00 Vetllada Musical: Sara Pi en concert
20/07 10:00 Vetllada Musical: Concert Benèfic de "Por Fin...
27/07 10:00 Vetllada Musical: Havaneres amb "Mar Brava"
Por Fin Viernes

Por Fin Viernes

Dijous 20 de juliol. Sopar a les 20:30h. Concert benèfic a les 22h. [+]

RCTB-1899 Cup

RCTB-1899 Cup

Dies 25, 26 i 27 d'agost [+]

Vetllades musicals

Vetllades musicals

Dies 13, 20 i 27 de juliol [+]

Benvinguda
Albert Agustí

Benvingut a l'RCTB-1899

L’RCTB-1899 és per història, tradició i instal·lacions un dels millors clubs de tennis del món. És el nostre deure preservar l'actiu d'aquest important pòsit històric construït dia a dia per infinitat de famílies i socis que han fet del Club la seva segona casa.

La web de l’RCTB-1899 pretén atendre a la vegada, i amb el mateix afecte, els grans capítols del nostre passat i els desafiaments que la modernitat planteja en termes d'interactivitat entre una entitat i els seus socis. La idea és que aquesta web sigui una eina per agilitzar la comunicació entre el Soci i el Club, facilitant la informació més rellevant, les novetats, activitats i serveis, de la manera més fàcil, còmoda i amable possible.

Esperem que qualsevol que entri en ella conegui més i millor l’RCTB-1899, que assaboreixi els seus èxits passats, així com els més recents, podent al mateix temps treure-li el màxim partit com a usuari en qüestions pràctiques del dia a dia. Així, podeu inscriure-us a les activitats de l'Escola de Tennis, consultar l'ampli programa d'activitats dirigides de l’Sports Center, saber la temperatura exacta a temps real de la piscina o, a nivell administratiu, obtenir una relació precisa de l'estat dels vostres rebuts en relació amb el Club.

Un dels principals compromisos d'aquesta Junta Directiva ha estat, des del primer dia, l'acostament de la gestió al Soci. En aquest sentit, a la web els socis tenen sempre obert un canal de suggeriments perquè el Club cobreixi, en la mesura del possible, les seves necessitats o inquietuds bàsiques. Amb les vostres opinions i propostes, la gestió del Club serà més eficaç i gratificant per a tothom.

Us animem des d'aquí a que utilitzeu aquesta eina de comunicació i, perquè sigui útil i estigui actualitzada en tot moment, volem que sigueu els veritables protagonistes. És per això que us demanem que incorporeu, a través dels canals previstos a l'efecte, tot el material actual o històric, fotos, vídeos, escrits, anècdotes, etc, tot allò que creieu que pot enriquir l'arxiu històric del Club.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Benvinguts a l’RCTB-1899

Sr. Albert Agustí García-Navarro President del Reial Club de Tenis de Barcelona

Patrocinadors i Proveïdors Oficials de l’RCTB-1899

Land Motors Estrella DammNussliLenovoLa CaixaMapfre
Austral TechnogymGramonaCocaCola Torres
WilsonDunlopHalcon ViajesMas

Col·laboradors de l’RCTB-1899

La Roca VilllageVista ÓpticaAquarium MeteoCat
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies